FORGOT YOUR DETAILS?

Shërbimet tona

Media, Reklamim, Marketing dhe Produksion

Cityshop.tv

Teleshopping,shitje dhe blerje të produkteve me marka të njohura botërore.

Citysale.co

Oferta ditore dhe blerje online me çmime të volitshme.

Dëshironi të njoftoheni me ofertat tona të fundit?

Shërbimet tona

Që nga viti 2010, ekipet multidisiplinare të kompanisë sonë kanë fituar përvojë dhe ekspertizë në planifikimin e komunikimit. Në bashkëpunim me klientët tanë, ne gjithmonë kërkojmë zgjidhje më efektive për produktet e tyre .Qëllimi ynë është që të përcjellim mesazhet e tyre përmes kanaleve të komunikimit, duke filluar nga transmetimet audio vizuale e deri tek formatet online.

Balcanica ka përvojë të konsiderueshme në këto industri:

 • Konsultime
 • Planifikime Komunikimi
 • Media Plane
 • Media Buying
 • Digital Media
 • Sponzorime

Balcanica - reklamim,produksion medial, web networks.

Në kuadër të firmës Balcanica kemi web faqet Realbay.co dhe Cityshop.tv

MEDIA & MARKETING

 • Mostrat e Produktit
 • Marketing i Eventeve
 • Media dhe Marketing
 • Reklamim Online
 • Kёrkim Marketingu
 • Media Digjitale

SHËRBIMET E DIZAJNIT GRAFIK

 • Dizajn logosh
 • Fletushka & Broshura
 • Vizitёkarta
 • Dizajne Statike
 • Shtypje tё Reklamave/ Revistave
 • Banera

MEDIA & MARKETING

 • Product Sampling
 • Event Marketing
 • Media & Marketing
 • Online Advertising
 • Market Research
 • Digital Media
Përcaktimi i objektivave specifike të marketingut duke përdorur procedurat e ndryshme të marketingut, duke përfshirë qasjet tradicionale dhe jo-tradicionale.Pas identifikimit të objektivave specifike të marketingut, Balcanica do të rekomandojë dhe të marr pjesë në zbatimin e strategjive të sakta për të arritur këto objektiva. .Balcanica do të sigurojë shërbimet e medias përfshirë strategjinë mediale, media plane, negocimit, vendosje mediale, monitorimin e orarit, punojnë dhe përpunojë të gjitha kërkesat e korporatave mediale.Një nga priortaret dhe pikat e forta të Balcanica është koordinimi i promovime të brendshme me shitësit dhe mediat.

SHËRBIMET E DIZAJNIT GRAFIK

 • Dizajn logosh
 • Fletushka&Broshura
 • Vizitёkarta
 • Dizajne Statike
 • Shtypje tё Reklamave/ Revistave
 • Banera
Krijimi i Brendeve qё ju bёn tё dalloheni. Balcanica me krenari krijon brende origjinale, efektive dhe tё sukseshme. Ne hulumtojmё demografinё , industrinё dhe biznesin tuaj qё tё zhvillojё zgjidhje unike pёr ta lidhur kompaninё tuaj me audiencёn nё njё nivel mё tё thellё. Ne nuk bёjmё thjeshtё vendosjen e njё skeme ngjyrash me llogo; Ne krijojmё njё pёrvojё e cila do tё kujtohet nё tё ardhёmen.

Produksion & Distribuim

Kemi hapësirë të gjerë në media, gjë që i'u mundëson klientëve tanë të reklamojnë biznesin e tyre nëpër të gjitha mediat tona pa asnjë kufizim..

PËRSE TË NA ZGJIDHNI NE

-Projekt menaxhmente personale tё gjithё marketingut nga njё burim.
-Zgjidhje kreative me kosto efektive pёr ta përmirësuar marzhet e fitimit.
-Njё pamje e freskët pёr biznesin tuaj pa shpenzime shtesë.
-Krejtësisht kёshillё tё pavarur nga njё kompani qё përkujdeset nga klientët e tyre.
-Ne besojmë nё rritje afatgjate, jo nё fitim afatshkurtër.

Kemi vite pёrvojё me bizneset, qoftё tё vogla apo tё mёdha nё shumё lloje tё industrive. Qё kur kemi filluar me marketing, vetёm sa jemi forcuar. Disa nga reagimet e konsumatorëve kanë qenё të mahnimtëshe dhe ne jemi shumё tё kёnaqur qё klientët tanë kanë realizuar qëllimin e tyre përmes shёrbimeve tona. Edhe mё tё kёnaqur jemi qё puna jonё po kthehet nё tё ardhura pёr klientët tanё dhe kjo ёshtё gjёja mё e rëndësishme pёr ne.

MBËSHTETJE E MADHE

Balcanica u ofron partnerёve tё saj mbёshtetje tё gjerё nё marketing. Kёshtu ju mund t’i bindni klientёt tuaj pёr gjёrat unike praktike dhe t’i bindni pёr vlerёn e gjёrave qё ju i ofroni, pёrmes Balcanica. Nё mёnyrё efektive, profesionale dhe duke u pёrqёndruar nё grupin synues.

Reklamim

Reklamimi ёshtё njё industri kreative dhe e shpejtё qё pёrdorё hapёsirat me pagesё nё media tё ndryshme pёr t’i motivuar njerёzit qё tё blejnё produktet dhe shёrbimet , apo tё ndryshojnё qёndrimet e tyre. Reklamimi pёrfshinё zhvillimin dhe zbatimin e strategjisё sё reklamimit tё kompanisё.

Produksion medial

Përcaktimi i objektivave specifike të marketingut duke përdorur procedurat e ndryshme të marketingut, përfshirë qasjet tradicionale dhe jo-tradicionale. Pas identifikimit të objektivave specifike të marketingut, Balcanica do të bëjë rekomandime dhe do të marrë pjesë në zbatimin e strategjive të sakta për të arritur këto objektiva. Balcanica do të sigurojë shërbimet mediatike duke përfshirë strategjitë mediale, planifikimin, negocimin, planifikimin mediatik, monitorimin e orarit, punën dhe përpunimin e të gjithë bashkëpunimit ose kërkesave të korporatave mediale , të zhvillojë listën e postimeve, dërgimin e emailave mujore , të prodhojnë dhe shpërndajnë njoftime për shtyp mbi një bazë të rregullt dhe t'i rekomandojnë komunitetit publik mundësitë e shërbimeve. Një nga pasionet dhe pikat e forta të Balcanica është koordinimi i promovime të brendshme me shitësit dhe mediat.

Rrjetet e Internetit

Ndёrfaqja nё tё cilёn njerёzit marrin tё dhёna ёshtё gjithmonё nё evoluim, me Internetin si paraprijёs. Bizenest nuk mund tё pёrballojnё tё ekzistojnё pa njё uebfaqe efektive.

Publikime

Me vite pёrvojё Balcanica ka punuar pёr mediat , ne e kuptojmё se çfarё duhet pёr tё kryer njё reklamё tё suksesshme pёrmes marketingut tё brendshёm dhe tё jashtёm. Ne i vlerёsojmё marrёdhёniet tona me partnerёt mediatik. Kjo marrёdhёnie ndihmon klientёt tonё qё tё marrin pёrfitimet mё tё mёdha nga investimet e tyre nё media.

TOP