Kontakti

Etja për të krijuar përvoja emocionuese për klientët tanë dhe synimi për të sjellë tek ju atë që është cilësore por me kosto shumë më të ulët na ka bërë bashkë drejt sfidimit të aftësive tona për të krijuar më të mirët për klientët tanë. Për më shumë pyetje mos ngurroni të na dërgoni e-mail në info@balcanica.tv

Ne sjellim shërbime cilësore tek ju sepse secili nga ju meriton për të shijuar gjithçka që kjo botë ka ofruar.

Rreth nesh

Balcanica është një kompani e njohur në rrjetin e kompanive të reklamave, identitetit të markës dhe dizanjimit.

Adresa

Balcanica.tv
rr.Beqir Kastrati
Prishtinë
Kosovë

Telefoni:
044 / 049 -260-900

Email: info@balcanica.tv