Shërbimet tona

0
142

Që nga viti 2010, ekipet multidisiplinare tona kanë fituar përvojë të konsiderueshme dhe ekspertizë në planifikimin e komunikimit. Së bashku me klientët tanë, ne gjithmonë kërkojmë zgjidhje më efektive për produktet e tyre dhe shërbimet e komunikimit. Ne kemi për qëllim që të përcjellim mesazhet e tyre përmes kanaleve të komunikimit, duke filluar nga transmetimet audiovizuale dhe formatet online.

Balcanica ka përvojë të konsiderueshme në këto industri:

  • Konsultime
  • Planifikime Komunikimi
  • Media Plane
  • Media Buying
  • Digital Media
  • Sponzorime
SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakYoutube:
Artikulli tjetërÇfarë është Citysale? 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here